cea mai buna "pomana porcului"

cea mai buna "pomana porcului"
by rizza

sâmbătă, 4 februarie 2012

stiati ca?

O femeie care ia anticonceptionale si, totodata, bea mult suc de grapefruit (mai mult de 250ml - un pahar) poate ramane insarcinata. Cercetatorii americani au observat ca acest suc anihileaza efectul pilulelor. Combinat cu antibiotice, acest suc poate produce diaree sau mai grav poate prelungi infectia, pentru ca antibioticele isi diminueaza efectul.
Daca mancati prea mult asparagus, culoarea urinei va fi un galben stralucitor, in timp ce prea multi morcovi o vor face portocalie.
Daca pui boabe de struguri in cuptorul de microunde, acestea vor exploda.
Doua pastile cu ulei de peste zilnic impulsioneaza creierul copiilor sa se dezvolte in trei luni cat s-ar dezvolta in trei ani, sustin cercetatorii din Marea Britanie. Creierele copiilor care au primit zilnic capsule cu acizi grasi Omega-3 si Omega-6 au dezvoltat mai multa materie cenusie, ceea ce a dus la cresterea memoriei pe termen scurt si a capacitatii de invatare. In plus, timp de trei luni ei au redus cantitatea de mancare de tip fast-food, bauturi carbogazoase si au facut mai mult sport.
Popoarele care sunt mari consumatoare de iaurt nu cunosc o boala a civilizatiei moderne: constipatia. Aceasta produce intoxicarea organismului datorita neeliminarii toxinelor sau formarea de hemoroizi. Consumati iaurt cu bacterii lactice vii (de tipul Bifidus Essensis) care echilibreaza flora intestinala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu