cea mai buna "pomana porcului"

cea mai buna "pomana porcului"
by rizza

vineri, 3 februarie 2012

stiati ca despre mancare

O lingurita de miere are 22 de calorii, in timp ce aceeasi cantitate de zahar contine 15. Mierea insa este mult mai sanatoasa, deoarece contine in parti egale glucoza si fructoza, consumul zilnic de miere reducand astfel cantitatea de colesterol din sange.

Scortisoara este un condiment ce scade nivelul zaharului din sange, ajutand la fluidizarea acestuia si contribuie la detoxifierea si la stimularea creierului, avand in acelasi timp proprietati antiseptice.
Scortisoara mai este folosita ca remediu impotriva frigului, a crampelor musculare, in situatii de gripa sau raceala, pentru combaterea indigestiei sau a durerilor in articulatii.

Cei care îşi încep ziua cu un ou sau două ouă la micul dejun pierd de două ori mai multe kilograme decât cei care ţin diete drastice. Ouăle sunt hrana cea mai ieftină şi consistentă. Oul este foarte bogat în proteine de calitate, care dau suficientă energie pentru prima parte a zilei, aproximativ cât consumarea unei fripturi, dar având un număr mai mic de calorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu