cea mai buna "pomana porcului"

cea mai buna "pomana porcului"
by rizza

duminică, 5 februarie 2012

Grepfrutul va scapa de oboseala si dureri de cap. Beti zilnic timp de doua saptamani doua pahare cu suc de grepefrut. Dupa ce terminati aceasta cura o sa fiti mult mai energic. Asta fiindca fructul este una dintre cele mai importante surse de vitamina C.
Adolescentii care consuma mai multe produse bogate in calciu decat majoritatea, sunt mai supli. Cercetatorii din San Diego au analizat masa musculara a unui grup de fete cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 ani care au notat detaliat alimentele consumate pe parcursul studiului. Acest studiu confirma cercetarile anterioare care demonstrau, la femeile intre 30 si 60 de ani, cresterea capacitatii organismului de a distruge grasimile, in conditiile unui consum crescut de calciu. Alimente bogate in calciu sunt laptele praf, cascavalul, branzeturile si anumite ape minerale. La acest rezultat s-a ajuns indiferent de forma de asimilare a calciului: alimente sau suplimente nutritionale.
Putini sunt cei care stiu ca lamaia este un bun remediu impotriva negilor. Astfel, lasati coaja a doua lamai sa stea intr-o cana de otet tare timp de opt zile si puneti pe neg, sub leucoplast, o bucata de vata imbibata cu aceasta solutie de doua ori pe zi. O sa scapati cat de curand de neg.
Un bun remediu impotriva impotentei este kiwi, dupa cum aflam de pe site-ul GradinaMea.ro. Fructul este recomandat pentru stimularea functiei sexuale la barbati. Amestecati un kiwi, o banana, o jumatate de mar dulce cu zeama de la o jumatate de portocala. Adaugati zeama de la o jumatate de lamaie, un albus de ou, patru linguri de zahar si o lingura de crema de menta. Puneti fructele la mixer si amentecati-le cateva minute. Beti acest cocktail zilnic iar problemele de potenta vor deveni amintire! Kiwi contine toate tipurile de fibre precum si numeroase minerale. Potrivit ultimelor cercetari, kiwi contine mai mult potasiu decat bananele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu