marți, 24 iunie 2014
Traditii romanesti :Intinsoare Bistriteana ( Ardeal )
Ingrediente
malai
1 bucata carne de porc
1 bucata coasta
3 carnaciori de porc
sare
1 ceapa mare
1 cana apa
3 linguri branza de oaie faramitata
1 lingura untura sau ulei
Mod de preparare
Se taie ceapa cubulete si se inabusa in untura.
Se taie cubulete mici muschiul de porc, costita si carnaciorii si se pun peste ceapa, la calit pentru 2 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se lasa la fiert.
Dupa ce a scazut apa, se pune branza de oaie faramitata, se amesteca si se da deoparte.
Intre timp se pregateste o mamaliga iar 4 linguri din zeama de la mamaliga (cir) se adauga in tocanita si se amesteca bine.
Se serveste cu mamaliga.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu